Home > Destination > ParkSleepFly-Duitsland > Düsseldorf Airport

Park Sleep Fly Dusseldorf Airport

Ga ontspannen op reis en boek een park-sleep-fly arrangement in de buurt van Duesseldorf Airport. En parksleepfly pakket bestaat uit 1 overnachting, lang parkeren bij het hotel en een shuttle service met transfer naar de luchthaven Dusseldorf international.

Additioneel is een ontbijt inbegrepen of bij te boeken. Per hotel verschilt het aantal dagen parkeren, maar u kunt in de meeste gevallen extra dagen of weken park & fly bijboeken.

Met een park, sleep & fly overnachting gaat u ontspannen op reis en loopt u niet het risico op uw vlucht vanaf Dusseldorf International Airport te missen.

Bij aankomt van uw reis op Duesseldorf Airport wordt u opgehaald en naar uw auto gebracht die bij het hotel geparkeerd staat. U hoeft in veel gevallen uw sleutel ook niet af te geven.

Goedkoper dan lang parkeren Dusseldorf Airport

In veel gevallen is de keuze voor park hotel fly het goedkoopst ten opzichten van park & fly op de luchthaven of via externe parkeer diensten.

Hotel + Lang Parkeren

Hotel inclusief lang parkeren

Wil je goedkoop parkeren op Europese luchthavens, denk dan eens na over het boeken van een park sleep & fly hotel overnachting. De prijs voor een parkeren, overnachten en shuttle service arrangement komt vaak aardig in de buurt van de lang parkeer kosten bij airports. Maar het is een stuk comfortabeler en plezieriger.

Alternatief voor lang parkeren

Het zoeken naar de goedkoopste vliegtickets toont regelmatig aan dat het goedkoper is om vanaf een luchthaven te vertrekken die minder in de buurt licht. Bijvoorbeeld Dusseldorf Airport, Frankfurt airport of Brussels Airport. Vergis je echter niet in de reistijd en houd altijd rekening met vertraging. Zo kan het vliegen vanaf Frankfurt airport vele honderden euro’s schelen op intercontinentale vluchten, maar is het wel meer dan 4 uur rijden met de auto. Een ParkSleep-Fly hotel kan uitkomst bieden. Dan vertrek je de dag vooraf en kun je rustig naar de luchthaven van vertrek rijden. Geen stress en kans op vertraging. Rustig slapen, ontbijten en tijdig op bij de gate staan.

Voordelen Park-Sleep-Fly op een rij

  • Prijs is vaak vergelijkbaar met lang parkeer tarieven
  • Lagere kans op het missen van je vlucht (bijv. door files)
  • Uitgerust en ontspannen op reis
  • Ideaal voor vertrek op vroege tijdstippen (midden in de nacht)
  • Minder kans op schade of misbruik van je auto (geen afgifte sleutels)