Home > Destination > ParkSleepFly-Nederland > Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is na Schiphol de grootste luchthaven van Nederland met een kleine 43 duizend vliegbewegingen en 6 miljoen passagiers in 2019. Eindhoven Airport streeft naar een breed aantal van bestemmingen verspreid over (met name) Europa.

Eindhoven Airport verbindt de Zuid Nederland met Europa en de rest van de wereld en maakt de regio internationaal bereikbaar. De luchthaven draagt bij aan het vestigingsklimaat en is cruciaal voor de regio om haar ambities te verwezenlijken. Eindhoven Airport is een luchthaven waar snelheid & beleving de toegevoegde waarden zijn. Eindhoven Airport is goed bereikbaar met eigen vervoer. Toch is het boeken van een park sleep en fly arrangement rondom de luchthaven Eindhoven aan te bevelen.

Hotel + Lang Parkeren

Hotel inclusief lang parkeren

Wil je goedkoop parkeren op Europese luchthavens, denk dan eens na over het boeken van een park sleep & fly hotel overnachting. De prijs voor een parkeren, overnachten en shuttle service arrangement komt vaak aardig in de buurt van de lang parkeer kosten bij airports. Maar het is een stuk comfortabeler en plezieriger.

Alternatief voor lang parkeren

Het zoeken naar de goedkoopste vliegtickets toont regelmatig aan dat het goedkoper is om vanaf een luchthaven te vertrekken die minder in de buurt licht. Bijvoorbeeld Dusseldorf Airport, Frankfurt airport of Brussels Airport. Vergis je echter niet in de reistijd en houd altijd rekening met vertraging. Zo kan het vliegen vanaf Frankfurt airport vele honderden euro’s schelen op intercontinentale vluchten, maar is het wel meer dan 4 uur rijden met de auto. Een ParkSleep-Fly hotel kan uitkomst bieden. Dan vertrek je de dag vooraf en kun je rustig naar de luchthaven van vertrek rijden. Geen stress en kans op vertraging. Rustig slapen, ontbijten en tijdig op bij de gate staan.

Voordelen Park-Sleep-Fly op een rij

  • Prijs is vaak vergelijkbaar met lang parkeer tarieven
  • Lagere kans op het missen van je vlucht (bijv. door files)
  • Uitgerust en ontspannen op reis
  • Ideaal voor vertrek op vroege tijdstippen (midden in de nacht)
  • Minder kans op schade of misbruik van je auto (geen afgifte sleutels)